Executive Connections

Executive Connections is een partnership tussen onafhankelijke consultants die samen hun kennis en ervaring op hun eigen vakgebied voor u kunnen inzetten.

Leden Executive Connections

 • Liesbeth Mekkering-van Velzen – Liesbeth Mekkering Consultancy
 • Peter Sierat – P&BS Management Consulting
 • Mario Schoofs – Sinus Logistics CV

Wat doen we;

 • Het verbinden van internationale logistieke experts en hun individuele marktkennis
  biedt de optimale basis voor uw ontwikkelingsplannen.
 • Uitgebreide netwerken en contacten.
 • Diepgaande kennis van het supply chain-proces en de spelers in de toeleveringsketen.
 • Transport, Distributie, Logistiek, Expeditie, Controltowers, Warehousing , Keten
  Logistiek en Value Added Logistics.
 • Ruime ervaring met ES-projecten.
 • Ondernemersmentaliteit.
 • Pragmatische en doeltreffende aanpak.
 • Alternatieve zoekacties, paradigma-aanpak.
 • Onze thuismarkt is de Benelux en Duitsland.
 • Voor onze wereldwijde connections werken we met een toegewijd netwerk genaamd
  Transcare met vertegenwoordigers in bijna alle continenten en landen.

YES WE DO

Liesbeth Mekkering-van Velzen, partner

Liesbeth Mekkering-van Velzen-header

“Mensen aan elkaar verbinden met het doel om positieve werkrelaties te creëren is mijn passie. Juist het out of the box denken kan tot verrassende resultaten leiden. Diversiteit blijft een belangrijk item, aangezien het bewezen heeft dat teams dan beter presteren .”

Liesbeth Mekkering-van Velzen is één van de eerste vrouwelijke headhunters sinds de 80-er jaren met een ruime ervaring in haar vak. Zij is oprichtster van twee Executive Search bedrijven en heeft een ruime ervaring met het zoeken van topkandidaten voor de industrie, bouw, bedrijfsleven – en familiebedrijven. Als geen ander spreekt zij de taal van de ondernemer. Tevens auteur van het boek “Terug in het zadel”, een inspiratiebron om nooit op te geven.

Contactgegevens
Liesbeth Mekkering
+31 6 29 51 16 66
lmekkering@gmail.com

Peter Sierat, partner

Peter Sierat

“Mensen maken het verschil in organisaties. Door onze jarenlange ervaring aan directietafels en in besturen begrijpen wij hoe organisaties werken. Door goed te luisteren herkennen wij de wensen en behoeften. Om resultaten te bereiken zijn individuele kwaliteiten belangrijk maar toch ligt het ware succes in onderlinge samenwerking, in teamgeest en in het realiseren van gezamenlijke doelen. Elkaar durven en kunnen vertrouwen. Bereid zijn extra meters voor een ander te maken. Geven en krijgen.”

Peter Sierat – Met een financiële achtergrond al meer dan 30 jaar actief in Transport & Logistiek – Financieel directeur en later eigenaar/directeur Verachter Transport – Directieraad De Rijke – Algemeen directeur TLN – P&BS Management Consultant.

Contactgegevens
Peter Sierat
+31 6 53 24 27 55
peter.sierat@telenet.be

Mario Schoofs, partner

Mario-Schoofs-Header-ExecutiveConnection

“Geen enkele brug is te ver en uitdaging onmogelijk. In de diverse culturen is gebleken dat passie, enthousisame en entrepreneurschap altijd leiden naar een oplossing. Soms zijn ze moeilijk maar nooit onmogelijk, in tegendeel, elk nadeel heeft zijn voordeel. Onze opdrachtgevers zetten ons niet in voor de makkelijke klussen.”

Mario Schoofs – Meer dan 40 jaar ervaring in leidinggevende posities in de sector Transport, Warehousing en Supply Chain Management bij o.a. van Gend & Loos, Nedlloyd Districenters, Danzas, ASG, EAC Logistics, DHL Supply Chain, Wim Bosman, Mainfreight, Sitra, KLG en Sinus Logistics, op diverse locaties in Europa, Azië en USA. Meer dan 10 jaar VP bij het Dutch Romanien Network.

Contactgegevens
Mario Schoofs
+31 6 11 33 97 42
mario.schoofs@proximus.be