Dienstverlening Sinus Logistics

Sinus Logistics is opgericht door Mario Schoofs. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van logistiek en commercie, biedt Mario een wereld aan ervaring. Bekijk hieronder zijn mogelijkheden.

Sinus Logistics biedt een oplossing :

  • Onverwachte problemen in uw organisatie
  • Het (tijdelijk) wegvallen van mensen op sleutelposities in uw organisatie
  • Crisismanagment
  • Opvolging binnen familie bedrijven, transitiemanagement van oude naar nieuwe generatie, coachen en begeleiden van de nieuwe jonge generatie DGA’s
  • Adviseren en begeleiden van bedrijven bij strategie & tactisch plan
  • Raden van bestuur & advies
  • Mergers & Acquisitions

Sinus Logistics beschikt over een netwerk van specialisten die afhankelijk van uw vraagstuk ondersteuning kan bieden.

Bent u tevreden over uw sales performance en de return? Functioneert uw sales team naar behoren? Is uw product helder in de markt gezet? Dit zijn allemaal belangrijke commerciële vraagstukken voor uw bedrijf. Sales is meer dan verkoop. Het salesproces dient gebaseerd te zijn op heldere targets, KPI’s en hitratio’s van de bezoeken en opgemaakte offertes. Laat ons een sales audit doen voor uw bedrijf . Wij gaan ook mee  in het salesveld om zo de gehele performance en resultaten verbeteren.

 

In de logistieke wereld is het gezien of gevonden worden. Daarbij speelt internet en de mogelijke campagnes op het web een erg belangrijke rol. Een professionele website met goede zoek resultaten leiden tot een verhoogde omzet. Wij hebben een aantal specialisten in dienst die U daarin verder kunnen helpen. Neem contact met ons op via het contact formulier of een directe email naar mario.schoofs@proximus.be

Sinus Logistics beschikt over een waardevol netwerk van professionals gericht op de transport en logistieke wereld voor Nederland en België. Senior, junior, young potential, ad interim, flex of vast, wij kunnen het gehele werving en selectie uit handen nemen. Meer weten, mario.schoofs@proximus.be

 

Sinus Logistics is partner van Executive Connections.
Download de folder door op het logo te klikken. 

Wordt het tijd om uw familiebedrijf over te dragen  aan de volgende generatie? Binnen uw familie of daarbuiten? De huidige eigenaar is veelal van een ander kaliber dan zijn opvolgers, komen veelal uit een generatie van mouwen oprollen, 60 tot 80 uur werken in de week en doen! De nieuwe generatie is veelal hoger opgeleid en kent een andere cultuur. De economie bloeit weer en dit wordt ook gevoeld in de logistiek en transportwereld. Maar de recessies van 2008 en 2011 staan nog vers in ons geheugen gegrift. Bent u klaar voor de toekomst? Gaat u uitbreiden of verkopen? Wij kunnen U verder helpen.

It is not the strongest of species that survive, not the most intelligent,
but the one most responsive to change
.

  Charles Darwin 1809-1882

Sinus Logistics beschikt over een netwerk van partners die U vanaf dag 1 van green field oplossingen naar totaaloplossingen kunnen helpen. Graffiti studies, immobiliën investeringen, infrastructuren, wij hebben de passende oplossing. Onze vaste partner voor infrastructuur is http://www.weboheftrucks.nl. Voor vastgoedoplossingen beschikken wij over een aantal investeerders die afhankelijk van het ontwerp en locatie geïnteresseerd zijn u te helpen.

Sinus Logistics beschikt over een netwerk van partners dat u helpt in het zoeken naar mogelijkheden en netwerkontwikkelingen.  Het zoeken naar samenwerking agenten, joint ventures, overnames, verkooppartners behoren tot onze mogelijkheden.

Mario Schoofs is tevens Vice President van DRN, The Dutch Romanian Network, een platform van entrepreneurs welke de samenwerking en handelsbevordering tussen beide landen stimuleert. Meer details kunt U vinden op  https://www.dutchromaniannetwork.nl .

Hoe maatschappelijk en verantwoordelijk te ondernemen? Wij bieden  een netwerk van specialisten op het gebied van sustainability en wastemanagment. Deze specialisten hebben hun ervaringen hebben opgedaan bij de diverse ministeries in België en Nederland.  Sinus Logistics helpt u bij het aanvragen van vergunningen  en overige milieu vraagstukken.

Sinus logistics heeft inmiddels heel wat moderate ervaringen achter de rug. Indien U een scherpe, ervaren moderator zoekt voor uw evenement rondom transport & logistiek of andere thema’s, neem dan rechtstreeks  contact op met Mario Schoofs.

NL (0031) (0) 611339742

BE (0032) (0) 473889043

 

Oude offerte modellen worden snel opgevolgd door RFI’s, RFQ’s, tender processen en benchmark ontwikkelingen. Prijsvergelijkingen vinden steeds vaker plaats en opdrachtgevers worden steeds meer bewust van hun kostprijzen. Soms een doolhof naar de realiteit. Sinus logistics zorgt ervoor dat uw opdrachten helder en transparant worden opgevolgd .